نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

رمال کلاهبردار ۶۰ میلیاردی در دام پلیس

رمال کلاهبردار ۶۰ میلیاردی در دام پلیس مردی رمالی که اقدام به کلاهبرداری ۶۰ میلیاردی در فضای مجازی کرده بود، شناسایی و دستگیر شد. 
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر رئیس پلیس فتا استان فارس گفت: مردی که در شبکه‌ اجتماعی اینستاگرام اقدام به کلاهبرداری ۶۰ میلیاردی از طریق رمالی کرده بود شناسایی و دستگیر شد. سرهنگ حشمت سلیمانی دوشنبه در نشست خبری بیان کرد: در پی شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری با ترفند فالگیری و رمالی در شبکه اجتماعی اینستاگرام، بررسی موضوع به ‌صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا فارس قرار گرفت.
وی افزود: شکات بیان کردند که در اینستاگرام با یک آگهی تحت عنوان رمال و دعانویس برخورد کرده‌اند و ضمن برقراری تماس با فرد تبلیغ کننده مبلغی وجه به حساب وی انتقال داده‌اند و پس از آن دیگر پاسخگو تماس آنها نبوده است.
رئیس پلیس فتا استان فارس با بیان اینکه کارشناسان با اقدامات فنی و تحقیقات پلیسی مطلع شدند که متهم در استان البرز است، ادامه داد: ماموران با اخذ نیابت قضائی به آن مکان اعزام و با همکاری پلیس آن استان موفق شدند وی را در یکی از محله‌ها شناسایی و دستگیر کنند.
سلیمانی با اشاره به اینکه در بازرسی از منزل این فرد ۹۷ هزار دلار، ۴۰ سکه و مقدار زیادی طلا و جواهرات که متهم از طریق کلاهبرداری بدست آورده بود کشف شد، گفت: بنا به نظر کارشناسان ارزش اموال مکشوفه ۶۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

**آگهی دروغین استخدام با ۲۰۰ شاکی

در ادامه این نشست خبری رئیس پلیس فتا استان از دستگیری فردی خبر داد که با ترفند آگهی دروغین استخدام، ۱۰ میلیارد ریال از ۲۰۰ شهروند کلاهبرداری کرده بود.
سلیمانی افزود: در پی شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر مشاهده آگهی استخدام در سایت دیوار و کلاهبرداری از آن طریق، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان قرار گرفت.
وی افزود: کارشناسان پس از چند ماه کار فنی و تخصصی موفق شدند متهم را در حالی که در یکی از پایانه‌های مسافربری قصد خروج از شیراز داشت را شناسایی و وی را در یک عملیات منسجم دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کنند.
رئیس پلیس فتا استان فارس با بیان اینکه در بازرسی از مخفیگاه متهم سه دستگاه گوشی، یک دستگاه کارتخوان سیار، ۲۰ سیم کارت بی نام و هشت کارت بانکی مربوط به افراد مختلف کشف شد، گفت: وی در بازجویی اولیه به ۲۰۰ فقره کلاهبرداری به مبلغ ۱۰ میلیارد ریال اقرار کرد.
وی با اشاره به اینکه متهمان هر دو پرونده پس از سیر مراحل قانونی روانه زندان شدند، گفت: شهروندان هرگز فریب اینگونه آگهی را نخورند و تا زمان دریافت کالا و یا انجام خدمات از طرف فرد درج کننده، هیچ مبلغی به عنوان بیعانه واریز نکنند و در صورت برخورد با هرگونه موارد مشکوک آن را به وب سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir گزارش کنند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار